kersttoernooi geschoten in Barneveld .

We kunnen terug kijken op een geslaagde schietavond in Barneveld,  De foto’s staan weer online.

Dinsdag 29-dec-2015 zijn naar Barneveld geweest om te schieten op het kersttoernooi. Met 11 schutters zijn we op pad gegaan. Voor onze vereniging een mooi aantal.

Om 20.30 uur konden onze schutters de baan op om hun serie te gaan schieten. Gezonde spanning en bij sommige een niet optimale voorbereiding gingen de schutters van start. Een goed begin is het halve werk maar sommige schutters beginnen met een wedstrijdkaart in plaats van een proefkaart. Geen probleem er loopt er altijd wel een die de boel oplost. En ook nu is dit gebeurt. Dus alle schutters waren aan het schieten. Van iedere schutter zijn er foto’s gemaakt en werd er ook gekeken hoe het ging. Een van de schutters ging als een speer (letterlijk als figuurlijk). Deze schutter was als eerste klaar en dus sneller als de twee karabijn schutters die wij bij ons hadden. Onze oudste schutter die ook mee was kon nog niet gelijk van start op de baan en is later begonnen.

Het was onze lonesome cowboy, maar schoot op zijn gemak zijn serie af.20151229_215546

Verder ging het iedereen redelijk goed af althans?!?!?!? Dat was de gedachte; één schutters was klaar met zijn serie en was voor zichzelf niet tevreden. Hij vertelde dat dit de kans voor de andere schutters van onze vereniging was om hem voor één keer te verslaan. En dat lukte ; twee schutters maakten daar dankbaar gebruik van. Al met al hebben een aantal schutters goede scores geschoten en zijn ze in de prijzen gevallen, sommige ook niet. Maar we gaan gewoon door. Op naar de volgende wedstrijd!!!

Rest mij nog te zeggen; Een goede jaarwisseling en een sportief 2016 toegewenst.