We kijken terug op een geslaagde sinterklaasavond

Op 5 december hadden we dit keer besloten om een Sinterklaasschietavond te houden. Dus alles stond in het teken van onze goede kindervriend.

Eerst hebben we onze jongste schutter in het zonnetje gezet. We hadden namelijk van SSV Ons Genoegen uit Colmschate een berichtje gehad dat ze vanuit hun vereniging deze schutter wel wilden huldigen.  Wij hebben van Gerard Wolters van SSV Ons Genoegen een oorkonde en een gegraveerde medaille toegezonden gekregen voor de “jongste held van het heldentoernooi 2016 in Colmschate”.

 

 

Na deze huldiging gingen we voor het sinterklaasschieten.

De bedoeling was dat er op drie schietpunten geschoten werd. Het eerste schietpunt was pistoolschieten vanuit een zittende houding waarbij de voeten niet aan de grond mochten komen op 10 mtr. Dit gaf hilarische taferelen. De ene zat in elkaar gevouwen op de bridge, de andere had zijn benen en voeten recht vooruit en de volgende bedacht wel dat het het gemakkelijkst zou gaan als je net als op een paard ging zitten en dan de voeten net van de grond af.

Het tweede schietpunt was revolverschieten op afbeeldingen van cadeautjes, wortels, schoorstenen, pepernoten. Niemand wist welk plaatje hoeveel punten op zou leveren alleen degene die het georganiseerd hadden. Dus iedereen schoot fanatiek op de plaatjes in de hoop dat…..

 

Het derde schietpunt was schieten met een karabijn op een gelukskaart waarbij iedereen punten kon verdienen.

 

Fanatiek zoals iedereen was moet je er als organisatie er ook wel iets tegenover zetten.  We hadden een drietal prijzen en een poedelprijs. Eerste prijs was een beenham, tweede prijs was een worstpakket en de derde prijs was een kaaspakket. De poedelprijs was een speculaaspop.

Iedereen ging overigens met iets naar huis want  voor iedereen was er een amandelstaaf die mee naar huis genomen werd.

Wij denken dat het een geslaagde avond is geworden in ieder geval was het heel gezellig.!!!!!

 

klik hier voor meer foto’s